GEMARAL BROKER: Asigurarea RCA

Asigurarea RCA. De ce este obligatorie?

Toți proprietarii de autovehicule trebuie obligatoriu să încheie o asigurare de răspundere civilă auto (RCA) și să plătească toate primele de asigurare aferente.

Scopul acestei asigurări este ca cel păgubit să primească obligatoriu despăgubiri pentru daunele suferite, independent de situația materială a celui care a produs paguba (cu alte cuvinte chiar dacă cel care a produs paguba ar putea sau nu să plătească despăgubiri.)

În acest fel, asigurarea de răspundere civilă auto este în interesul terțului păgubit, dar și în interesul celui care a produs paguba.

Trebuie remarcat că s-ar putea întâmpla ca, doar dintr-o mică neatenție, un conducător auto să producă pagube celui pe care l-a accidentat evaluate la o sumă considerabilă, sumă care i-ar afecta considerabil bugetul. Pentru aceasta situatie exista RCA.

Avantajele incheierii politei RCA prin intermediul Super Asiguratorului.

Timpul, sau mai bine zis lipsa acestuia, este problema cu care omul modern se confrunta zi de zi. Vrem sa facem din ce in ce mai multe, avem un serviciu solicitant, petrecem mult timp in trafic, vrem sa facem sport, iar lista poate continua la nesfarsit.

Pe langa toate acestea mai trebuie sa incheiam si asigurarea RCA. Mergem la Societatile de Asigurari, cerem ofertele lor, unele avand preturi mai mari, altele cu preturi mai accesibile buzunarului nostru, nu avem cum sa stim ce asigurare ni se potriveste pana nu trecem pe la toate Societatile de Asigurari. Si sunt multe...Trafic, cozi, locuri de parcare ocupate...e foarte neplacut.

Pentru a evita toate aceste situatii neplacute exista Super Asiguratorul. Pe site-ul nostru poti afla preturile tuturor societatilor de asigurari pentru asigurarea RCA, in maxim un minut. Si tot de aici poti sa o si comanzi. Mai dureaza inca un minut. 2 minute si ai scapat. Tot noi iti livram gratuit si asigurarea, care de cele mai multe ori este insotita si de cate o promotie.

Promotia SUPER RCA.

Super RCA este RCA-ul care vine gratuit la tine acasa. Nu vine singur. Aduce cu el si un odorizant auto cu chipul Supereroului tau preferat dar si un tichet cadou de 10 lei.

Livrarea si odorizantul sunt gratuite indiferent de valoarea politei, tichetul vine numai pentru politele RCA a caror valoare depaseste 250 lei.

Inscrie-te la super newsletter-ul Super-Asiguratorului!