GEMARAL BROKER: ASIGURARI DE GARANTII

 

Participi la o licitatie de atribuire pentru un contract de achizitie publica? Esti castigatorul unei licitatii publice? Ai nevoie de lichiditati si nu doresti blocarea acestora la dispozitia Autoritatii contractante?


SOLUTIA este incheierea unei ASIGURARI DE GARANTIE, care iti asigura garantiile si iti genereaza un confort financiar necesar pentru castigarea si derularea contractelor.

Alegerea unei asigurari de garantie reprezinta o alternativa mai avantajoasa fata de clasica scrisoare de garantie bancara din punct de vedere al costurilor si va ajuta sa va protejati lichiditatile pentru utilizarea acestora in scopul bunei derularari a afacerii dumneavoastra. 

Iti punem la dispozitie asigurarile de garantii potrivite nevoilor tale:

1. Garantia de participare la licitatii (BID BOND) este instrumentul de garantare care este solicitat oricarui Ofertant care participa la o procedura de atribuire pentru un contract de achizitie publica si are rolul de a proteja Autoritatea contractanta fata de un eventual comportament necorespunzator al Ofertantului pe toata perioada de valabilitate a ofertei depuse pana la incheierea contractului de achizitie publica sau a acordului cadru.


2. Garantia de buna executie (PERFORMANCE BOND) este solicitata Contractorului pentru protejarea Beneficiarului fata de riscul neindeplinirii sau indeplinirii necorespunzatoare a obligatiilor contractuale asumate prin contract. Societate de asigurare va plati o despagubire Beneficiarului in cazul in care contractul se reziliaza din culpa Asiguratului inainte de finalizarea executiei sau nu remediaza viciile/defectiunile constatate la receptie sau in perioada de garantie post-executie (daca garantia de buna executie include si garantia de intretinere/ mentenanta)

3. Garantia de returnare a avansului (ADVANCE PAYMENT BOND) este solicitata Contractorului pentru protejarea Beneficiarului, fata de riscul nereturnarii avansului platit de acesta, in situatiile in care Contractorul nu isi executa obligatiile de justificare/utilizare a avansului.

4. Garantia de mentenanta (MAINTENANCE BOND) este solicitata Executantului pentru protejarea Beneficiarului fata de riscul neindeplinirii sau indeplinirii necorespunzatoare a obligatiilor stipulate in contract privind perioada de garantie, respectiv obligatiile garantate.

 

Inscrie-te la super newsletter-ul Super-Asiguratorului!