GEMARAL BROKER: Asigurarea locuintei

De ce avem nevoie de o asigurare obligatorie?

Frecvența evenimentelor catastrofelor naturale  este în creștere alarmantă în ultimii ani. În fiecare an, mii de oameni își pierd casele și agoniseala de o viață și rămân la mila autorităților pentru recuperarea prejudiciilor, fără nicio plasă de siguranță.

Asigurarea obligatorie de locuință oferă o protecție minimă de bază în cazul producerii unor inundații, alunecări de teren sau cutremur. Pentru o primă modică de 10 EUR și respectiv 20 EUR pe an puteți primi o despăgubire maximă de 20.000 EUR, bani care pot fi utilizați pentru a repara măcar o parte din prejudiciul cauzat. 

Potrivit legii, cei care nu și-au încheiat asigurarea nu vor beneficia de ajutor din partea autorităților locale în cazul producerii unor calamități naturale!

De ce avem nevoie de o asigurare facultativă?
Asigurarea obligatorie oferă o protecție minimă, recomandându-se ferm încheierea de asigurări facultative care să acopere diferența între valoarea reală a locuinței dumneavoastră și suma asigurata obligatoriu!
Asigurările facultative sunt un instrument accesibil tuturor și eficient pentru a ne proteja agoniseala de o viață.

O asigurare facultativă acoperă cele mai frecvente riscuri care pun în pericol locuința și pot afecta și bunurile dumneavoastră
 
Încheierea acestei polițe este cea mai ieftină modalitate de protejare a casei și bunurilor personale, chiar mai ieftină decât instalarea unui sistem perfecționat de alarmă

Inscrie-te la super newsletter-ul Super-Asiguratorului!