www.super-asiguratorul.ro este un serviciu oferit de Gemaral Broker de Asigurare.
Cine este Gemaral Broker de Asigurare?

Gemaral Broker de Asigurare este o echipă tânără, dinamică, având ca scop înlesnirea relației dintre asigurat și societățile de asigurare, reprezentându-l pe client (asigurat) în fața Asiguratorului. Gemaral Broker încheie asigurări pentru clienții săi la societăți de asigurare foarte cunoscute pe piața internă.

Ce facem?

Gemaral Broker vă ajută indiferent de statutul pe care îl aveți  (persoana fizică sau juridică). 

Vă stăm la dispoziție pentru a găsi cele mai bune soluții în domeniul asigurărilor, de la cel mai ieftin RCA până la soluții în efectuarea asigurărilor Cargo, Construcții, Parcuri auto etc.

Ce este un Broker de Asigurare?

Brokerul de asigurare este o persoană juridică sau o societate mutuală autorizată în condițiile legii care, pentru clienții săi, negociază sau încheie contracte de asigurare și acordă alte servicii în legătură cu protecția împotriva riscurilor sau cu regularizarea daunelor. Relația pe care o are un broker de asigurări cu un client al său este o relație de parteneriat, brokerul reprezentând interesele asiguratului în fața societăților de asigurări. Brokerul de asigurare asistă clientul în relația cu societatea/societățile de asigurări pentru încheierea unei polițe de asigurare. Brokerul poate verifica sau chiar negocia condițiile contractuale și prima de asigurare pe care o plătește clientul său.

Un alt serviciu important pe care îl poate face un broker este consultanța sau chiar asistența în cazul dosarelor de daună pentru clienții săi.

Inscrie-te la super newsletter-ul Super-Asiguratorului!